Who to Watch 2018

Fonk nomineert jaarlijks in aanloop naar de FONK50 Beste Bureaus 20 break through agencies. Dit jaar staan wij in deze lijst! Fonk heeft daarom TIM dialogue marketing gepresenteerd in de FONK Special Who to Watch, die op 17 oktober is verschenen. Dankzij de jaarlijkse competitie Who to Watch is er niet alleen aandacht voor bureaus die over de decennia heen hun kunnen hebben bewezen, maar ook voor starters en bureaus die recentelijk hun koers hebben gewijzigd, zoals wij. Super blij en trots laten we je hieronder het artikel zien.

Wat is de FONK50 Beste Bureaus?

Elk jaar onderzoekt Fonk hoe klanten over hun bureau denken en hoe zij de samenwerking ervaren. Vorig jaar hoorden we bij de top 50 beste bureaus van Nederland. TIM kwam toen mooi uit de verf met een gemiddeld rapportcijfer van 8,69! Dit jaar verdienen de 5 bureaus met de hoogste score uit de Who to Watch lijst een plek en ruim aandacht in de FONK50 Beste Bureaus van 2018.

 

Natuurlijk doen we dit jaar weer mee met het klanttevredenheidsonderzoek in de FONK50. De editie van 2018 komt in november uit. De beste, spraakmakendste en meest zichtbare bureaus, daar willen we natuurlijk bij horen! Stiekem hopen we dit jaar op een 10… Duim jij mee?

Deze blogs vind je misschien ook interessant