Gave projecten

Onze klantenkring blijft groeien en daar zijn we trots op. We mogen uitdagende projecten uitvoeren voor een aantal nieuwe klanten zoals Vogelaar en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) in samenwerking met VogaMedia.

 

Voor OMFL is het project ‘Green Health Solutions’ gestart waarin partners uit het bedrijfsleven samen met kennis- en onderwijsinstellingen hun krachten bundelen om de marktpotenties van planten met gezondheid bevorderende eigenschappen te benutten. De bittergourd bijvoorbeeld. Wellicht heeft de bittere komkommer een medicinale werking bij obesitas en diabetes. Dit is wat het project probeert te bewijzen om daarna iedereen aan deze bijzondere groente te krijgen. TIM mag samen met VogaMedia de komende 3 jaar aan de slag om dit gave project op de kaart te zetten. We gaan o.a. customer journeys uitdenken, de website ontwerpen, e-mailcampagnes opzetten, interactieve magazines maken (VogaMedia’s specialiteit) en de social media verzorgen. Kortom, een veelzijdig en uitdagend project!

 

Marketingteams versterken doen we maar al te graag. Zo zijn we een mooie samenwerking aangegaan met Vogelaar, een direct mail, marketingexecutie en fulfilment bedrijf. Voor een prachtige klant van Vogelaar hebben we een tweetal krachtige direct mails mogen ontwerpen. Wij werken direct als aanvulling op hun team en delen onze expertise. Voor dit project hebben we de strategie, flow, copy, design en dtp verzorgt en zij produceren de DM’s en bouwen de landingspagina. TIM is hier de marketingondersteuning, daar waar je eigen marketingteam net even hulp bij nodig heeft.

Deze blogs vind je misschien ook interessant