BLOGOnze klanten echt kennen, dat vatten we hyperpersoonlijk op
Net zo oppervlakkig als "Hé, leuk je te zien, alles goed?" is ook hoe we vaak met persoonsdata omgaan. Want, hoe vaak weten we nou écht hoe klanten in elkaar zitten?
De data-wet, voldoe jij al?
Ben jij al bekend met de nieuwe data-wet, de AVG of GDPR? Vorig jaar schreef ik er al even over, maar vanaf 25 mei moet je er aan voldoen! Al ben je een eenmanszaak, promotieleverancier of kleine ondernemer, je moet je houden aan de nieuwe privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze data-wet komt in de plaats van de huidige Wet bescherming persoonsgegevens. En is veel strenger. De DDMA heeft hier een mooi artikel over geschreven om het uit te leggen. Dit zijn de 10 punten waar je op moet letten:
De leukste Kerstwens en oud&nieuw berichten 2017
Heb jij ook leuke kerstwens en/of oud & nieuwkaart ontvangen? Voor mij sprongen er een aantal echt uit. Ik ben benieuwd wat jullie hebben gekregen dus mocht je een hele leuke hebben die echt in dit overzicht moet, stuur je hem dan even me door?
Typografie rocks!
Als grafisch vormgever van TIM probeer ik altijd bij te blijven qua trends en dat te combineren met een bestaande huisstijl of toe te passen in een compleet nieuwe vormgeving. Het leek me leuk om jullie mee te nemen in dit verhaal en te laten zien wat we komend jaar qua typografie kunnen verwachten.
Video in DM zonder scherm? Natuurlijk!
Met Augmented Reality zet je de DM markt weer in beweging!

TIM stevig in de Fonk50 top bureaus
Het is altijd fijn om te eindigen met een mooi rapport. Zeker op deze manier!

TIM klanten waarderen ons met een 8,69!
CONTACT