B-to-B introductie Primera Keuze Cadeaukaart

VRAAG

‘Hoe krijg je een ondernemer in beweging voor zijn personeels- en eindejaarsgeschenk’ was de initiële vraag van Primera. TIM wilde het de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken om te responderen én natuurlijk met een goed aanbod komen.


OPLOSSING

Met behulp van Sizo hebben we de juiste zakelijke adressen geselecteerd, die om de verschillende vestigingen van Primera actief zijn. Ze moesten ook voldoen aan een aantal belangrijke randvoorwaarden. Bijvoorbeeld personeel hebben, niet te ver van de vestiging gevestigd zijn en nog een paar andere eisen. Deze prachtige groep van ondernemers hebben we een Primera Keuze Cadeaukaart gestuurd met mogelijk €100,- op de kaart. Hiermee konden ze naar de winkel om hun win-kans te verzilveren en werden ze op een speelse manier gewezen op de Keuze Cadeaukaart.


RESULTAAT

De DM was verstuurd uit naam van de Primera ondernemer, die ook de klant ontving als de ondernemer naar de winkel kwam. Een heerlijk persoonlijke methode die altijd zijn vruchten afwerpt. Ook kon men via een speciale url online responderen zodat we precies weten dat we de juiste mensen de juiste informatie gaven.