De digitale nieuwsbrief

VRAAG

Campaigner3, het e-commerce platform van TIM, wordt door een groot aantal zeer uiteenlopende bedrijven en instellingen gebruikt. Zij kunnen volledig zelfstandig e-mail acties of nieuwsbrieven samenstellen en verzenden. Het systeem zorgt voor statistieken en een geautomatiseerde afhandeling van bouncers en unsubscribes. Een van de gebruikers is Restauratiebedrijf Bart Holland uit Boskoop.


OPLOSSING

Het is het grootste restauratiebedrijf van old timers in Europa. De mooiste antieke auto’s worden er in de originele staat teruggebracht en kunnen als herboren aan een nieuw leven beginnen. De auto’s zijn soms zo oud en bijzonder, dat de onderdelen niet meer voorradig zijn. In die gevallen worden ze minutieus nagemaakt, waarbij het kleinste detail in ere wordt hersteld. Genoeg stof om honderden interessante nieuwsbrieven mee vol te schrijven.


RESULTAAT

De digitale nieuwsbrief van Restauratiebedrijf Bart Holland wordt in het Nederlands, Engels en Duits uitgevoerd en krijgt steeds meer abonnees in binnen en buitenland. Artikelen worden zelfs overgenomen door andere sites en tijdschriften.