Wij maakten doneren mogelijk!

VRAAG

Het Marshall-Smith Syndroom, ooit van gehoord? Versnelde botveroudering, gevaarlijke complicaties, plus lichamelijke én verstandelijke beperkingen. Met wereldwijd zo’n 50 kinderen, waarvan er ‘slechts’ 3 in Nederland wonen. De vraag was, hoe kunnen we de wereld van MSS een stukje groter en bekender maken? TIM doneerde in de vorm van het meebouwen aan een nieuwe website om het bestaan van deze ziekte beter op de kaart te zetten.


OPLOSSING

Met ‘Join MSS’ als uitgangspunt hebben we een overzichtelijke site ontwikkeld waar doneren centraal staat. Naast meer informatie over de ziekte, zoals de achtergrond, de laatste ontwikkelingen en het onderzoeksteam, is er één duidelijk doel: het inzamelen van 200.000 euro voor meer onderzoek. TIM zorgde voor de heldere tone of voice qua copy, een toegankelijk design en de technische achterkant met meerdere mogelijkheden qua doneren.


RESULTAAT

Het grotere doel van 200.000 euro hebben we in de communicatie kleiner gemaakt: met een donatie van 2000,- kan het team namelijk een week lang onderzoek doen. Op die manier kunnen we sponsors sneller triggeren door inzichtelijk te maken wat een donatie betekent. Inmiddels loopt het bedrag sinds de lancering van de site al aardig op! Een mooi project waar TIM met hart voor de zaak én met alle liefde voor het vak een steentje heeft bijgedragen. Draag jij ook bij?