facebooktrack
Van TIM mag je meer verwachten. Intelligente strategieën waarmee doelstellingen worden gerealiseerd. Slimme combinaties van middelen die de effecten versterken en opvallende creaties die reacties afdwingen en het merkbeeld ondersteunen. Daar staat TIM garant voor. Met een team zeer gedreven mensen, zo nodig aangevuld met professionele specialisten. Werken met TIM is een feest. We leveren wat we beloven. Ook als er duivelse deadlines moeten worden gehaald.
Ons Team
Marlous Spaven
Peter Bol
Sandy Knauer
Melaney Bongers
Peter Loonen
Sabina Rekers
Ray Pluim
Ymaro Blue
Jaisy Gibbs
Jij ?
Onze Geschiedenis
De blauwdruk van TIM ligt op een zolderkamertje in Zwammerdam. Waar onze oprichter Paul Kelder in 1984 Target Direct Marketing startte. In de meer dan 25 die daarna volgden, heeft hij het bureau langzaam laten uitgroeien tot wat TIM nu is: een mooi familiebedrijf en een goed geoliede machine, die diverse klanten bedient voor offline en online marketingactiviteiten. Als dochter met hetzelfde DM-DNA, heeft Marlous Spaven de enorme kennis en ervaring van Paul spelenderwijs meegekregen. Iets wat de afgelopen jaren dagelijks wordt toepast in de dagelijkse leiding bij TIM.

Met de duidelijke handtekening van Paul bouwen we nu elke dag verder met TIM. En genieten we van het nu, terwijl we vooruit blijven kijken. Mooi werk maken met slimme strategieën en verfrissende ideeën. Precies zoals onze oprichter Paul Kelder het zou hebben gewild...
CONTACT
telbubble